March 1

“Çohu, Shkëlqe” Konferenca e Grave, 20-21 mars 2020

Më të fundit

0  comments

Çohuni, Shkëlqeni ju bija të Perëndisë sepse Drita Juaj Ka Ardhur!

Ejani, përjetoni një depërtim të ri të Frymës së Shenjtë dhe rifreskohuni për të përmbushur gjithçka që Perëndia ka paracaktuar për ju. Do qëndrojmë të fokusuara në praninë e Tij me anë të muzikës së vajosur si dhe mesazheve në Frymë të paraqitura nga Motrat tona në Krishtin!

Elona Prroj dhe Sedika Fushekati, Shqipëri; Evi Partakidou-Markakis, Greqi; Audrey Jett dhe Kim Morrison, SHBA, do ndajnë ndërsa hyjmë në qëllimin tonë si gjymtyrë kyçe të trupit të Krishtit!

Çohuni o Gra të Sionit dhe takohuni me Perëndinë në të cilin të gjitha gjërat janë të mundshme sepse keni lindur për një kohë të tillë.

Mosha – 13 vjeçe e lart

Vendet janë të kufizuara – Mos prit më gjatë – Regjistrohu tani për këtë takim të mbushur në Frymë!

Postime të tjera

E diela e Rrëshajave, 31 maj 2020

IPA E diele, 2020.05 – Bekimi i pritjes

IPA sherbesa e se dieles 3 maj