​​​​Shërbesat e kishës

​Bashkohuni me ne për shërbesat ditore dhe javore!

​Skedula javore

​E dielë

​Lutja - 9:30

Shërbesa kryesore - 10:30​

​E henë


​E martë

​Lutja ndërmjetësuese 6:00pm

[email protected] 7:00pm

​E mërkurë

​Coffee International 1:pm-4:00pm

​E enjte

DEEPER: Bible Intensive in Albanian 6:30pm

​DEEPER: Bible Study in English ​6:30pm​​​

​E premte


​E shtunë